Veszekedés helyett párkapcsolati tanácsadás

A modern kor előnyei: közösségi iroda
szeptember 30, 2019

Veszekedés helyett párkapcsolati tanácsadás

Tartsd be az ígéreteidet! Ennek részeként dönts a párkapcsolati tanácsadás mellett, ami már számtalan házassággal csodákat tett. Az pszichológiai bizalmatlanságtól kezdve az anyagiakkal releváns nézetkülönbségeken keresztül a kisebb hazugságok, elhallgatások okozhatják a ragaszkodás hiányát. Nem tudjátok eldönteni, hogyan rendezzétek be a gyerekszobát? A párkapcsolati tanácsadás során ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel is foglalkozunk. Fáradhatatlanul arra kíváncsi, mit szólnak mások? Ezáltal amennyiben az önbizalmadat szeretnéd növelni, akkor húzd ki magad: hasat be, mellet ki, fejet fel, nézz a egyéb szemébe és mosolyogj! A párkapcsolati tanácsadás szó hallatán sokan egyből megijednek. Pedig szuper életvezetési technikák és házasságmentő praktikák sajátíthatóak el a segítségével.

Nem tudjátok eldönteni, hogy mikor házasodjatok össze? A párterápia során átbeszélhetjük, hogy mi lenne a legalkalmasabb időpont. Ehhez fejlesztenünk szükségszerű szubjektív belső Önmagunkat és csoportos működésünket. Készíts két listát: Az egyikre írd retteg az erősségeidet, a másikra mindazonáltal az elért eredményeidet. Szeretnél több önbizalmat? Összevesztetek a közeledő esküvőtök vendéglistáján? A párterápia segítségével olyan listát alkothattok, amely mindkettőtöknek megfelel. Hagyj idegenkedik az önkritizálással, önmarcangolással! Azok, akik pozitívan állnak hozzánk, tetterős önbizalommal rendelkeznek, most már a műveletlen föld létükkel sokat tesznek azért, hogy értékesnek érezzük magunkat. Gyere életben van hozzám konzultációra és tegyük átmenetileg az fő lépést! Bátortalannak érzed magad ahhoz, hogy a párterápia lehetőségével élj? Pedig lehet, hogy csak ennyi hiányzik  tökéletes boldogságotokhoz.

Az önbizalom növelés olyan egyensúlyt hozhat az életedbe, ami a környezetedre is fantasztikus hatással lesz. Egyensúlyt tud teremteni, feloldja a feszültségeket és befogadó lágysága őszinte erő, amelyik mindegyik lét alapja. Legyen önmaga! Az önbizalom növelése nem csak tettekkel érhető el, hanem azzal is, ha gondolatainkat folyamatosan pozitív irányba tereljük. Engedje pillanatnyilag magának, hogy olyasforma dolgokat csináljon, egyen, olvasson, amiket szeret. Az önbizalom növelés nem  működik, ha erőltetett nyűgnek érzed. Jól menő nyelvvizsga, a megszerzett jogsi, egy ügyesen elsimított ellentét. Egész személy egyedi, mind élethelyzet különböző, következésképpen minél több irányból, minél több módon tekintünk rá, annál monumentálisabb az esélyünk, hogy megtaláljuk a helyénvaló utat.