Szállítási információk

Az http://onlinegyerekcipo.hu internetes honlap a megrendelt termékeket Magyarország területére a DPD futárszolgálattal küldi ki, rugalmas kézbesítés keretén belül,  munkanapokon 8-17 óra között  az Ön által megadott címre.

Szállítási mód:

DPD futárszolgálat (egész ország területére történő kiszállítás)
Arról, hogy hol utazik a csomagja, ellenőrizheti a DPD online rendszerében itt.

Szállítási idő: A rendelés napját követő 2-3 munkanap

A DPD Központi vevőszolgálat elérhetőségei:
E-mail: dpd@dpd.hu
Telefonos elérhetőség:
Telefon: +36 1 501 6200
H: 7:00-19:00; K-P: 8:00-18:00

A rugalmas kézbesítési kísérlet szolgáltatás keretén belül a futár háromszor próbálja meg a csomagot kézbesíteni! A kiszállítás napjának reggelén e-mailben értesítést kap, mely tartalmazza a küldemény csomagszámát, utánvét összegét, feladó, valamint a címzett adatait és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítés idejéről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre.

Ne mulassza el a futár által kézbesített csomagot alaposan leellenőrizni, ha bármilyen mechanikus sérülést észlel, ne vegye át! Ha van rá lehetősége, a futár előtt bontsa ki a csomagot. Ha sérült, azonnal reklamálja. Ha később veszi csak észre a sérülést, a DPD a reklamációt már nem fogadja el. A szállítás közben történt sérülésért nem vállalunk felelősséget! Kérjük Önöket átvételkor ellenőrizzék kívülről a csomagot, hogy nincs e valamilyen módon sérülve. Abban az esetben, ha bármilyen kétsége merülne fel, kérjük tagadja meg a csomag átvételét, és lépjen kapcsolatba velünk. Esetleg fizetés után ellenőrizze a csomag tartalmát a futár előtt. Amennyiben az átvétel után veszi észre a sérülést vagy hogy a csomag hiányos, akkor nem tudunk Önnek segíteni a reklamáció során a futárcég és Ön között. A csomag átvétele után, erre az esetre a reklamáció nem terjed ki. A rendkívüli időjárási viszonyok befolyásolhatják a kiszállítás időtartamát.

Fizetési lehetőség:

→ Utánvétes (készpénzes) fizetés a futárnak

→ Banki utalással történő fizetés

Banki utalással történő fizetés esetén a Vásárló bankszámlájáról kerül át a pénzösszeg cégünk számlájára! Ahogy megérkezik az összeg cégünk számlájára, úgy történik meg a termék(ek) kiszállítása! A csomag kizárólag akkor kerül feladásra, ha a banki átutalás teljesítése ténylegesen megtörtént! Fontos tudni, hogy a bankok hétvégén és egyéb munkaszüneti napokon zárva vannak és ilyenkor nem kerülnek azonnal feldolgozásra a jóváhagyott utalások! Kérjük, hogy a vásárlás összértékét legfeljebb 3 munkanapon belül utalja el.

A banki átutalási megbízáson az alábbi adatokat kell feltüntetni: – A közlemény rovatba feltétlenül írja be a kapott rendelési számot, amely a vásárlását azonosítja. A kódot a vásárlást követő visszaigazoló e-mailben találja meg!

A banki utaláshoz szükséges adatok:
Kedvezményezett neve: Borsikert Kft.
Bank neve: K&H Bank
Számlaszám: 10403136-50526756-85571006

Áru visszaküldési lehetőség:

A vásárló a vásárlástól számított 14 napon belül elállhat a vásárlástól és visszaküldheti a megvásárolt terméket, amennyiben nem nyerte el a tetszését, vagy ha minőségbeli változást tapasztal, annak függvényében hogy az adott terméket annak rendeltetésmódja szerint használta. Termékvisszaküldés esetén a vásárlót terheli a csomag visszaküldési költség. A pénzt ez esetben csak akkor áll módunkban visszafizetni, ha a visszaküldött termék sértetlen és/vagy újszerű (alig használt) állapotában megérkezett.

Házhoz szállítás díjszabása:

szállítási díj Magyarországon (bármely fizetési mód esetén) 

  • DPD futárszolgálattal történő házhoz szállítás esetén  1390.-Ft