Richter cipők

A Richter egy népszerű európai márka, és a legjobb választás mind a lépegetni kezdő babák, mind a kisgyermekek, de a serdülők számára is. A Richter tisztában van felelősségével: a gyermekeinknek csak kiváló minőségű lábbelit szabad kínálni — minden körülmények között.

“Több mint 65 éve létezik a márka, a munkánk egyben a szenvedélyünk is! “

A Richter úgy készíti a lábbeliket, hogy megőrzi a cipőkészítés nemes hagyományait, de nyitott az  újításokra és a gyártási folyamatokba beépíti a legújabb technológiákat.

A hármas jelszó : DIVAT – FUNKCIÓ – ÉLMÉNY (FASHION-FUNCTION-FUN) komoly kötelezettséget ró a Richter csapatára:

” Cipőinket úgy tervezzük, hogy egyszerre legyenek szépek és vonzóak a gyermekek és a szülők számára, de a lábbelik lássák el a szükséges funkciókat is, feleljenek meg korunk magas igényeinek. De rendkívül fontos, hogy a cipő úgy lássa el funkcióját, hogy  gondtalan élményt nyújtson viselőjének, a legfontosabbaknak: gyermekeinknek !”

DIVAT – FASHION
“A nemzetközi tervező csapatunk folyamatosan kutatja a divat világának trendjeit” – a Richter ezért tartozik a legdivatosabb gyermekcipők közé, kollekciója folyamatosan megújul.

FUNKCIÓ – FUNCTION
A Richter cipők alapanyagai kiválóak. A talpak hajlékonyak, a felsőrész magas minőségű bőrből készül, a bélésanyagok kiválóan szellőznek. A Sympatex membránnal készült Richter cipők 100%-osan vizhatlanok, amellett, hogy kiválóan szellőznek. A Richter cipők tökéletesen ellátják funkciójukat, legyenek akár téli, nyári, átmeneti, vagy beltéri használatra kialakított lábbelik.

ÉLMÉNY – FUN
Amikor egy gyermek mászik, fut, játszik, nincs ideje a cipőjével bíbelődni, ezért kiemelt gondossággal alkotjuk meg modelljeinket. A világ felfedezéséhez egy jó cipő is szükséges! Egy Richter cipőben ez nem gond! Jöhetnek a kis és nagy kalandok!